Wie zijn wij ?

Wie zijn wij - nederlands

 
Nederlandse
         
Nederlandse
         
Nederlandse
Wij zijn Boško en Jadranka Pivac en wonen in Kroatië op het eiland Rab en meer bepaald in het plaatsje Supetarska Draga. Wij baten daar samen met onze jongste zoon Ivo en zijn vrouw Megi een familiepension uit. Onze oudste zoon is verantwoordelijk voor het restaurant. Ons pension heeft 9 kamers, parking en aanlegsteiger. Het is rustig gelegen op 70 meter van de zee, in een rustige baai waar het goed zwemmen is.

  Voor mensen die van een rustige vakantie houden of mensen met een boot en waterski fanaten, is deze plek  het paradijs op aarde. Hier heeft men vele baaien met kleine zandstranden , 3 onbewoonde eilandjes met verschillende zandbaaien en is tevens een mooie uitvalshoek om allerlei uitstappen te doen met uw boot of met een gehuurde boot.

Hier komen vele mensen al veel jaren hun vakantie doorbrengen, zoals Guy en Monique  zij zijn al 32 jaren vaste gasten bij ons.  Na de burgeroorlog in Joegoslavië hebben wij aan Guy en Monique gevraagd om een beetje promotie te maken voor de baai Supetarska Draga. Zo is onze website opgebouwd met vele mooie tips en foto's van de vakanties van vele Belgen voor u in ons vakantieparadijs. Hier laten wij u dus kennismaken via onze foto's met onze familie en vaste gasten van ons pension, waaronder wij inmiddels al vele vrienden hebben gemaakt.

 

     

 

Met veel plezier verstrekken wij aan ieder die het wenst de nodige informatie en folders. Boeken gebeurt enkel en alleen  direct via email bij ons in Kroatië. We gaan uw mail wel steeds in het Nederlands proberen te beantwoorden.

( Om te mailen klik hieronder )

Wij wensen u veel plezier met het surfen op onze website en hopen dat u voor dit prachtig eiland kiest voor één van uw volgende vakanties.

Groetjes en misschien tot weldra

Jadranka en Boško Pivac

 

 
Voor transport vanaf uw huisdeur tot uw vakantie-adres op Rab van personen of uw boot op trailer  voor verdere info " snelenwell@pandora.be "